Da li ste baš Vi idealan kandidat za obavezno korištenje kreme za područje oko očiju?

Većina nas koristi esencijalne proizvode kao što su oni za čišćenje lica, kreme sa zaštitnim faktorom, hidratantne kreme i njihov status u kozmetičkoj rutini je neupitan…

Međutim, da li ste u svoju rutinu uvrstili i odgovarajuću kremu za područje oko očiju? Da li je ona neophodna ili dodatna njega?

Područje oko očiju ima minimalan broj žlijezda lojnica, koje su zadužene za očuvanje vlažnosti kože, što ga čini izrazito suhim dijelom lica.

Koža oko očiju je 40 % tanja od ostatka lica i najmanje elastična te upravo zbog toga je osjetljivija i podložnija različitim promjenama što dovodi do nastanka finih linija i bora smijalica. Ukoliko, kao dio njege ne koristite okoloočnu kremu, koža tog područja počinje preuranjeno pokazivati znakove starenja.

Sad kad sve to znamo, možemo reći da je krema za područje oko očiju neizostavna za sve Vas koji ste zagazili u tridesete, a posebno za one s vrlo suhom kožom, tamnim i/ili natečenim podočnjacima ili borama oko očiju.

Koja krema za područje oko očiju je najbolja?

Kako to nije lagan zadatak, za Vas smo odabrali jedinstvenu formulaciju iz našeg laboratorija. 

Ageless Eye Repair obnavljajuća anti-age krema s kojom ćete reći zbogom vidljivim znakovima starenja oko očiju, nedostatku vlažnosti, čvrstoće, volumena i elastičnosti bez obzira na Vašu dob.

https://shop.ljekarnavitez.ba/index.php?route=product/product&product_id=1344&search=ageless

Krema sadrži inovativnu komponentu PatcH2O™ koja djeluje na principu dugotrajne hidratacije kože. PatcH2O™ je molekularna mreža prirodnih biopolimera s visokom koncentracijom hidratizirajućeg kompleksa koja pruža optimalnu hidrataciju djelujući na dvije razine: na površini kože i duboko u rožnatom sloju gdje se postepeno oslobađa. U kombinaciji s bakuchiolom i uljem pržene kave dobijamo snažnu formulu za uklanjanje nepravilnosti i znakova starenja kože.

Izgledajte blistavo i odmorno uz Ageless anti-age proizvode našeg laboratorija!

https://shop.ljekarnavitez.ba/index.php?route=product/product&product_id=1478&search=ageless

Vaša “Internacionalna Ljekarna/Apoteka” Vitez