MI IMAMO RJEŠENJA ČAK I KAD VAM SE OMAKNE KOJI KG VIŠE :D

Blagdani su pred nama! Blagdani donesu uglavnom bogatu trpezu i ukusne kolačiće. Mali broj nas može odoljeti blagdanskoj trpezi i kolačićima, pa obično tada pretjeramo sa unosom hrane i dobijemo koji kilogram više. Onda početkom proljeća iznenadi nas vlastita vaga i trudimo se do ljeta stati u kupaći kostim 😀 i izgledati savršeno.


Umjerenost u ishrani je pola zdravlja!

A ukoliko Vam se i omakne, ne očajavajte! U našim ljekarnama savjetujemo veliki broj proizvoda, čajeva i dodataka prehrani za mršavljenje. Ako ste ono baš odlučni i istrajni u posjećivanju teretane imamo u ponudi i fitnes tajice!

Sve proizvode možete pronaći na našem web shopu i poručiti iz udobnosti Vašeg doma vrlo lako.

Pri mršavljenju i iscrpnim treninzima jako je važno ne zanemariti unos esencijalnih hranjivih sastojaka u, za organizam, optimalnim količinama za njegovo normalno funkcioniranje. Izgladnjivanje organizma nije pravi put za zdravo mršavljenje i postizanje balansa u organizmu. Zato je važno potražiti savjete stručnjaka.

Jedan od načina prehrane tijekom procesa mršavljenja može značiti uvođenje glavnog obroka ili čak dva obroka u vidu unosa niskokalorične prehrane. Tu pomažu proteinski napici i shake-ovi sa visokim sadržajem aminokiselina ali i vitamina i minerala neophodnih za optimalnu i zdravu ishranu naših stanica. U našim ljekarnama preporučujemo Doppelherz proteinski shake koji će vam pomoći osigurati unos niskokaloričnih a zdravih obroka pri zahtjevnom procesu mršavljenja.

U ponudi: kupiš 2 – na poklon je shake bočica!

Radi se o prašku koji se otapa u vodi ili malo masnom mlijeku, a koji sadrži kombinaciju proteina soje i mlijeka bogatih aminokiselinama od kojih su njih 6 i esencijalne aminokiseline. Proizvod se preporučuje i sportašima obzirom da 21 g unesenih proteina pomažu u održavanju mišićne mase. Unos kalorija po obroku iznosi 217 kcal.

U našim ljekarnama savjetujemo samo najbolje za Vaše zdravlje! Naše stručno osoblje vrlo rado dati će Vam sve neophodne informacije i porazgovarati s Vama o načinu prehrane te savjetovati prikladan dodatak prehrani prilagođen Vašim potrebama i stanju Vašeg organizma.

VAŠA JU "INTERNACIONALNA LJEKARNA/APOTEKA" VITEZ